Contact Nexans ACT2022
 
 

Ordliste

 

Supplerende investering

Beløp betalt av selskapet i tillegg til beløpene investert av ansatte som del av en spareplan for ansatte. Betalinger kan fylles opp i samsvar med reglene og grenser fastsatt av International Group Savings Scheme (fransk Plan d’Épargne Groupe International eller PEGI)-reguleringen av Nexans.

Rabatt

Differensen mellom Referansekursen og Tegningskursen.

Utbytte

Andel av et selskaps nettoresultat fordelt til aksjonærene ved utløpet av hvert regnskapsår, etter vedtak fra generalforsamlingen.

Selskapets kollektive aksjefond for ansatte

Et i selskapet aksjefond for ansatte (French Fonds Commun de Placement d’Entreprise eller FCPE) er medeierskap av verdipapirer forbeholdt de ansatte i et selskap. Det er delt inn i andeler.
Når du deltar i tilbudet, plasseres investeringen din i et aksjefond for bedriftsansatte som kjøper aksjene i ditt navn og på dine vegne.
Du blir da andelseier (ikke direkte aksjonær).
Selskapet ansattes aksjefond er underlagt en forskrift som sørger for opprettelse av et representantskap for å sikre at det fungerer korrekt. Stemmerettene knyttet til Nexans-aksjer utøves av selskapets ansattes aksjefonds representantskap.

Internasjonal selskaps spareordning

En internasjonal selskaps spareordning er en kollektiv spareordning som lar hver ansatt, i sammenheng med hans/hennes selskap, samle individuelle sparinger under gunstige økonomiske og skattemessige forhold. Alle beløp innbetalt til planen er sperret i fem år unntatt av tidlig innløsningstilfeller.

Referansekursen

Referansekursen = gjennomsnittet av Nexans-aksjens åpningskurs registrert på hver av de 20 handelsdagene før 22. juni 2022.

Tegningskursen

Tegningskursen = 80% av referansekursen.

Faktor

Multiplikator brukt på differensen mellom referansekursen og det månedlige sikrede gjennomsnittet for å kalkulere utvikling.

Månedlig sikret gjennomsnitt

Det sikrede gjennomsnittet er lik gjennomsnittet av sluttkursene på aksjen tatt en gang i måneden i 60 måneder. Det sies å være sikret fordi hvis en sluttkursavlesning er lavere enn referansekursen, vil referansekursen bli brukt til å kalkulere gjennomsnittlig økning.

 
 
Nexans ACT2022

Bestilling


låst